Legyen Ön is tulajdonos
a Testvérhegy Lakókertben!

*-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a kért tájékoztatás céljára használjuk fel. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja.

Valódi zöldövezet Budán,
a város szívéhez közel

A Testvérhegy (Harsánylejtő) lakókert csendes zöldövezetben, a Bécsi úttól 450 méterre található. A kiváló levegőminőség, a dinamikusan fejlődő városrész és kitűnő infrastruktúrája minden korosztály számára ideális lakókörnyezet. A közelben több óvoda, iskola, hipermarket, szupermarket és számos bevásárlási - illetve szórakozási lehetőség adott 5-10 perces távolságra.
A közlekedési infrastruktúra gyors fejlesztésének köszönhetően már egy éve használható az új elővárosi vasúti megálló, a jövő évre tervezett villamoshálózat hosszabbításával a Lakókert mindössze 400 m-re lesz a villamos végállomástól. Sport és kikapcsolódás szempontjából is számos lehetőséget kínál, akár gyalogosan is elérhetőek a Budai-hegy népszerű kirándulóhelyei.

Ha nem vagy blogger...

Kiváló ár-érték arány –
rugalmas fizetési konstrukció

A kedvelt óbudai környezetben ajánlatunk az aktuális piaci árakhoz viszonyítva kedvezményes. A Lakókert lakásait mind a budapesti-, mind a budai ingatlanok átlag négyzetméter áránál kedvezőbben biztosítjuk vásárlóink számára.
Hosszútávú, értékálló befektetés, mely az inflációt lényegesen meghaladó hozamot biztosít. Az elmúlt évtizedben épített lakások árai 3,5 -szeresére emelkedtek. A lakások rugalmas fizetési feltételekkel megvásárolhatók közvetlenül a beruházótól. Szerkezetkész állapotú ingatlanjainkért a szerződő ügyfeleink 50%-ot fizetnek szerződéskötéskor, mely összeg 10%-a foglaló (hitel és lakástakarék figyelembevételével).

Ha nem vagy blogger...

Környezetbarát,
korszerű megoldások

Az épület tetőszerkezetén napelemes rendszer kerül kiépítésre, amely a közös tulajdonú épületrészek villamosenergia-felhasználását hivatott támogatni. Ezzel a korszerű, környezetbarát megoldással minimálisra csökkenthető a közös költség a lakók számára.
A lakások klimatizálását geotermikus fűtés-hűtés rendszer fogja támogatni. Mivel a talajhő alapú rendszer az energiáját a környezetből nyeri, alacsony üzemeltetési költség mellett nagy hatásfokkal képes hozzájárulni a fűtés biztosításához, és szinte ingyen légkondicionál.
A korszerű megoldásoknak köszönhetően az épület energetikai besorolása: „A” kategóriás lesz.

Ha nem vagy blogger...

Alacsony fenntartási költség

A környezetbarát napelemes rendszer és a geotermikus fűtésrendszer hosszú távon képes támogatni a lakások költségének alacsonyan tartását. Az építőanyagok minősége, magas hőszigetelési értéke szintén hozzájárul ahhoz, hogy a fenntartási költség folyamatosan alacsony maradjon. Nyáron a klimatizált lakásokhoz szükséges energia 95%-át a talajból nyerjük.

Ha nem vagy blogger...

Egyedi igények szerinti
kialakítás

Az ingatlantulajdonosoknak a válaszfalazás elkészülte előtt lehetőségük van arra is, hogy változtatásokat kérjenek a lakás alaprajzán. Emellett szabadon választható a hideg és meleg burkolatok, a falburkolatok, és a beltéri ajtók színvilága. Megegyezés szerint változtatható és egyedi igények szerint kérhető az elektromos dugaljak, TV- és telefoncsatlakozó száma, elhelyezése, valamint a belsőépítészeti kialakítások. Mindezekért is érdemes minél előbb kiválasztani a lakást.

Ha nem vagy blogger...

Bemutatkozás

Az Opus cégcsoport 20 éve indította első beruházását Óbudán. A III. kerületben napjainkig közel 100.000 m2 beépített alapterülettel járultunk hozzá Óbuda fejlődéséhez.

Célunk mindig egy olyan minőségi, élhető lakókörnyezet kialakítása volt, amely az Óbuda múltjában gyökerező magas színvonalat tükrözi, s maradéktalanul kielégíti az elsőrangú otthonra vágyó óbudai polgárok igényeit. Ingatlanfejlesztéseink értékállósága s elégedett, visszatérő vásárlóink igazolják e célunk sikeres megvalósítását.

Ennek a sorozatnak a folytatásaként kezdtük meg az Óbuda - Testvérhegy Lakókert 2. ütemének kivitelezését és értékesítését. Az elmúlt 20 év referenciái, menedzsmentje, munkatársaink szaktudása, stabil beszállítói és alvállalkozói kapcsolatai együttesen jelentenek garanciát vásárlóink, az Önök számára.

  • Cím: 1037 Budapest,Bóbita utca 2. E. lph. V. em.
  • Telefon: +36-70-420-3333; 06-70-604-3308
  • ingatlan@opus.hu